torstai 23. tammikuuta 2014

Ilmainen Spotify älypuhelimessa - käyttöideoita -ja rajoituksia

Spotify mainosten kera ja maksutta on nykyään totta älypuhelimessa. Rajoituksena on, että soittolistan kappaleita ei voi kuunnella haluamassaan järjestyksessä vaan musiikki soitetaan satunnaisessa järjestyksessä.

Kuinka toimia, kun on em. rajoitus? Ehkä kannattaa perustaa monia soittolistoja. Esim. voisi valita jonkun Led Zeppelinin muutamia parhaita albumeja yhteen ja samaan soittolistaan. Tulisi kuunneltua kunnolla kokonaisia albumeja eikä vain niitä nk. hittibiisejä. Toki albumin kappaleiden soittojärjestyksellä on joillekin kuuntelijoille merkitystä. Vaan kun se ei ole mahdollista ilmaisversiossa niin eipä asialle toistaiseksi voi mitään.

En ole juurikaan käyttänyt Spotifyn ilmaisversiota matkapuhelimessa. Tämä johtuu siitä, että haluan olla valppaana kaupunkiliikenteessä. Eikä minua hotsita kuunnella aina musiikkia. Joskus, kun *kirjoitan blogia*, saatan samalla kuunnella radiota tai Spotifyn omaa soittolistaani. Aloitan koejakson ja kokeilen, miten Spotify Free toimii mm. metrossa maan alla. Nimittäin tuo Free käsittääkseni vaatii jatkuvan 3G:n. Tietääkseni Premiumin avulla voi ladata kappaleet älypuhelimeen eikä siten verkkokatkos häiritse kuuntelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti