perjantai 24. tammikuuta 2014

Valitse näistä kutsuista: Samsungin Tizen vai Nokia X Androidilla

Sekä Nokia että Samsung kutsuvat kuulemaan ja näkemään uusia tuotteita helmikuussa 2014. Samsung ehtii pitää tilausuutensa päivää ennen Nokiaa. Lieneekö sattumaa? Onko "Sampalla" tiedossa, mitä Nokia aikoo julkistaa?

Kumman kutsun sinä valitsisit? Vaikka Samsungin Tizen edustaa Linuxin päälle rakennettuja uuden sukupolven mobiilikäyttöjärjestelmiä, suomalaisittain katsottuna Nokian mahdollinen uusi lähtö älypuhelinkisaan Androidilla ja Nokia X -puhelimella on kertakaikkiaan koettava... mikäli X nyt ylipäätään julkaistaan. Voihan se jäädä Nokian pöytälaatikkoonkin.

Toki molemmat julkistukset pöyhivät sopivasti kulahtaneita mobiilimarkkinoita. Vaan sen verran takkuinen ja haparoiva Samsung on viime aikoina ollut, että Tizen voi kompastua jo ensi metreillä. Ehkä Samsung ei enää muista, millaista oli aloitella älypuhelinbisnestä? Jotenkin Samsungin tilanne kuulostaa entiseltä Nokialta, joka nyt yllättäisi ärhäkkyydellään ja X-puhelimellaan markkinat täysin (osakkeenomistajat tosin jyrättäisiin täysin, kun mitään ennakkovaroitusta ei ole tullut uudesta puhelimesta).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti