torstai 23. tammikuuta 2014

Nokia, tee suomalaisista jälleen ylpeitä helmikuun julkistuksen myötä

Nokia aikoo julkistaa jotain 24.2.2014 Mobile World Congress -tapahtumassa. Huhutaan, että tulossa olisi Nokian tekemä Android-puhelin. Kutsussa on koivunlehtiä, joten jostain uudesta voisi tosiaan olla kysymys. Voisiko tämä olla tosiaan totta? Haluanko sen olevan totta? Onko kyse Anssi Vanjoen troijalaisesta?

Onko kylmä ja lumi sekoittanut jenkkitoimittajien päät vai mistä tällaisia juoruja oikein on lähtenyt liikkeelle? Eikö Nokialla ole Microsoftin kanssa sopimus, joka kieltää Nokialta puhelinten kehittämisen vähäksi aikaa?

Nyt aikuisten oikeasti! Ennenkaikkea Nokian osakkeenomistajana olen erittäin närkästynyt, mikäli paljastuu, että Nokiassa on jokin "aseenkätkentäporukka", joka on saanut johdon hiljaisella suostumuksella kehitellä "pahan päivän varalle" uusia puhelimia. Mobiilipäätelaitteiden ajan piti olla ohi! Marsalkka Elopille ei ole kerrottu mitään tai sitten hän ei ole ollut huomaavinaan.

Nokia, keksi jotain sellaista, joka muuttaa meidät suomalaiset vajavaiset jälleen kestäviksi. Mutta älä tee sitä Androidilla. Se ei tule onnistumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti