sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Pebble -älykellon firmware 2.0 viittä vaille valmis

Päätin päivittää Pebble-älykelloni firmwaren versioon 2.0 beta6. Halusin nähdä, mitä uudistuksia 2.0 tuo tullessaan. Paljonkaan ei toistaiseksi paljastunut. Joudun vielä odottamaan virallisen 2.0:n julkistusta. Samalla Pebble tuo saataville oman App Store:nsa, joka lienee suurin näkyvä muutos verrattuna firmware 1.0 -versioon.

Toki jo nytkin voi löytää sovelluksia firmware 2.0:lle. Kokeilin ladata muutaman watchfacen ja LetsMuv -sovelluksen, joka mittaa askeleita ja myös unta. Uudet sovellukset toimivat vaihtelevasti. Tulevan App Storen myötä odotan, että sovellukset saavat selkeämmin palautetta käyttäjiltä ja näin parhaat sovellukset erottuvat huonommin toimivista.

Firmware 2.0 julkaistaan kuluvan tammikuun 2014 lopussa. Kaikkien käyttäjien pitäisi saada tästä ilmoitus tavalla tai toisella. Odotan, että kello värähtää ja ilmoittaa päivityksen olemassaolosta. Ellei niin käy, sähköpostiin tulee postia Pebbleltä. Jos en huomaa sitäkään, Facebook ja Twitter kertovat 2.0:n julkaisemisesta. Päivitys versiosta 1.0 versioon 2.0 on siksi tärkeä, että tästä eteenpäin päästään käyttämään kellon ominaisuuksia entistä tehokkaammin ja uusia ominaisuuksia otetaan käyttöön ensi kertaa. Tämä mahdollistaa sovellukset, joita ei ole aiemmin nähty.

Firmware 2.0 asentui ilman ongelmia

LetsMuv -sovellus puhelimessa
ja kellossa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti