torstai 12. joulukuuta 2013

Bitcoinilla oli toinen mieli, Asematunnelin ovenpieli

16.12.2013 avautuu Suomen ensimmäinen Bitcoin-automaatti Asematunnelissa levykauppa Äxä:ssä. Sitähän pitää mennä katsomaan ja kokeilemaan! Kyseinen kauppa myös hyväksyy bitcoineja, joten jonkun cd:n voisi sieltä ostaa kokeeksi. Jos se maksaminen edes onnistuu. Toivon toki niin.

Lähinnä ajattelin lähteä liikkeelle siksi, että haluan tietää, mitä kuluttajalle kerrotaan kännykkälompakosta. Miten esim. rahat voi siirtää kännnykästä toiseen? Noinkos se vaan menevät vaikkapa Googlen pilven kautta. Edelleen kiinnostaa tietää, voinko tämän jälkeen kätevästi tilata ulkomaisista verkkokaupoista tavaraa. Luottokortti on ok vaan olisiko bitcoin vielä parempi? Ei Paypalin voittanutta?

Ruotsissakin avataan samanlainen automaatti - lukiopojan ansiosta! Uskon, että notkeat ja vikkelät elävät. Näistä bittirahoista vetävät ketterimmät suuret rahat pois päältä. Samanaikaisesti lähimaksaminen ei ole edistynyt. Kumma juttu, että nämä uudet jutut senkuin junnaavat paikoillaan. Toivottavasti edes bitcoin yleistyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti