tiistai 17. joulukuuta 2013

Netgear PTV3000 tukee Intelin Wireless Display -tekniikkaa

Hankkimani Netgear PTV3000 tukee Intelin WiDI (Wireless Display) -tekniikkaa. Sopiva Intel-pohjainen rauta voisi siis näkyä tekevisiossa. Luin Intelin sivuilta, mitkä laitteet ovat tuettuja. Minusta lista on harmittavan lyhyt.


Vaikka laitetukea tippuukin pikkuhiljaa, tosiasia on se, että tämä Netgear PTV3000 ei ole ratkaisu langattomaan tiedonsiirtoon neuvotteluhuoneissa. Kun paikalle saapuu henkilö, jolla on Mac-tietokone tai PC, jota Intel WiDI ei tue, niin siinä sitä ollaan. Chromecast-mediatoistin voisi auttaa, mutta silloinkin pitää olla asennettuna Chrome-selain, mikä ei aina tule kysymykseen.

Netgear PTV3000 on selkeästi kotitalouksille suunnattu mediatoistin. Niin taitavat olla kaikki muun merkkisetkin toistimet. Näyttää siltä, että universaalia eli kaikkien tietokoneiden, tablettien ja puhelimien kanssa yhteensopivaa mediatoistinta ei ole. Ellei sitten jokin 15 taalan Miracast-rimpula jostain maailmalta? Ei, se ei voi olla mahdollista. Ainakin Mac-tietokone jäisi joka tapauksessa pois laskuista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti