maanantai 16. joulukuuta 2013

Pebble-älykello toimii jo kolmen puhelinalustan kanssa - Microsoft mukaan epävirallisesti

Applen iPhonen omistaja valitsee älykellokseen Pebblen. Muita ei oikein kannatakaan ostaa, koska tukea ei ole. Android toimii myös Pebblen kanssa, mutta tarjolla ovat myös Samsung Gear ja Sony Smartwatch 1 ja 2.

Microsoft teki älykellon jo aikoja sitten - suomalaisen Suunnon kanssa. Valitettavasti aika oli toinen kuin nyt eikä kello myynyt juurikaan. Hyvä uutinen on, että Windows Phone 8 -alusta toimii nyt, epävirallisesti tosin, Pebblen kanssa kahden sovelluksen Pebble Watch Pro (1,99 €) ja Pebble Watch Lite (ilmainen) ansiosta. Kellonvalmistaja Pebblen virallista tukea ei ole vaan sepä ei haittaa. iPhonekin sai kärsiä pitkään eikä kunnollista tukea ollut saatavana.

Vaikka Pebble ja Windows-puhelin eivät vielä toimikaan yhteen aivan täydellisesti, on vain hyvä asia, että Windows-puhelimella voi tehdä vihdoin muutakin kuin soittaa ja surffata. Pebble-älykello naittaa Windows Phone 8:n nk. päällepuettavaan tietotekniikkaan. Mm. Nokia ja Google ovatkin jo noilla apajilla.

Kokeilenko? Ehkä. Olen nimittäin sekakäyttäjä. Android on yhdessä puhelimessa ja Windows toisessa. Täytyy myöntää, että Nexus ja Android 4.3/4.4 ovat olleet luotettavia. Täydellä Pebble-tuella varustettu Android tai iOS ovat aivan fantastinen juttu. Siinä on jälleen Windows Phonella paljon kirittävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti