perjantai 6. joulukuuta 2013

Spotify mainosten kera tulossa matkapuhelimille

Spotify (Ruotsista kotoisin) on aivan mainio palvelu. Olen luopunut kaikista LP -ja CD-levyistäni. Kuuntelen musiikkia vain Spotifyn kautta.

Käytän Sptofy Free -palvelua, joka soittaa mainoksia silloin tällöin, noin 10-15 minuutin välein. Se ei haittaa ollenkaan, sillä musiikki on minulle ilmaista. Yleisin mainos taitaa olla Spotifyn oma, jossa tuputetaan ilman mainoksia kuunneltavaa parempilaatuista Spotify-palvelua, jota siis en kaipaa. Ainoa ikävä asia on, että Spotify Free ei toimi matkapuhelimessa.

Asiaan on nyt tulossa muutos. Luin, että mainokset tuodaan myös puhelimiin. Oletan, että tämä tarkoittaa ilmaisen palvelun ulottamista älypuhelimiin. Sepä vasta olisi riemastuttavaa. Nimittäin autossa olisi mukava kuunnella musaa 3G:n yli. Operaattorit hoi! Muistakaahan tarkistaa kaikenlaiset katvealueet ettei musiikki katkeile.

Poppari  nimeltä Morrissey ennusti jo 20 vuotta sitten, että pop-musiikki kuolee vähitellen. Näin näyttää käyvän ainakin omalta osaltani. Kuuntelen musaa silloin, kun ehdin. Kävellessä tai pyöräillessä en missään tapauksessa halua tehdä muuta kuin keskittyä muun liikenteen seuraamiseen. Töissä ja kotona jää vain vähän aikaa Spotifylle. Niinpä työmatkat ovat se hetki, jolloin vanhat "schlaagerit" saavat vuoronsa.

Voi olla, että kulutustottumukseni musiikin suhteen muuttuvat, kun musiikki on saatavilla ilmaiseksi ja mobiilisti. Tämä kannattaa tottakai myös Spotifyn huomioida mainoksissaan. Ehkäpä olenkin kuulolla yllättävissä paikoissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti