keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Nörtille kelpaa alttarilla vain älysormus

Kun "nerd" tai "geek" lähtee tosissaan asialle, esiin vedetään kunnon välineet. Älysormus ilmoittaa saapuvista puheluista, tekstiviesteistä, sosiaalisen median päivityksistä. Lisäksi sormuksella voi ohjata esim. puhelimen kameraa. Älysormus on siis ihan ehdoton sitten, kun se suuri päivä koittaa (no hääpäivä tietenkin!).

Ihan ensimmäisenä päivänä häiden jälkeen ei ehkä kannata liikaa kehua uutta älysormusta vaan ehkä sellainen lupsakka yhdessäolo (vaimon tai miehen kanssa, ei sormuksen!) on parempi ratkaisu. Jatkossa voi sitten kertoa, että on lähdettävä huoltamaan sormusta. Kumma juttu muuten, oma kullasta valmistettu sormukseni on pärjännyt sellaisenaan jo yli kymmenen vuotta (kihlasormus).

En sitten tiedä, mitä tapahtuu jos/kun tulee ero eteen. Puolet Suomessa solmituista avioliitoista päätyy eroon. Voiko älysormuksen käyttöä jatkaa? Sormus on kuitenkin otettu käyttöön yhteisesti entisen siipan kanssa. Mitä exä ja mahdollinen tuleva ajattelevat edelleen sormessa sinnittelevästä älysormuksesta? Ehkä mitään uutta suhdetta ei tule? Eikö silloin tule luopua sormuksesta? Jep. Myy se. Myy vaikka minulle. Halvalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti