maanantai 9. joulukuuta 2013

Netgear PTV3000-mediatoistin - on se pieni kooltaan

On se pieni. Mainoksissa laite on kuvattu hyvin läheltä eikä mittoja juuri mainita. Hyvähän se vaan on, että tämän mediatoistimen saa mahtumaan huomaamattomasti minne vain.

Verkkokeskustelujen mukaan Netgear PTV3000 toimii huonosti muiden kuin muutamien sertifioitujen puhelimien kanssa. Onneksi minulla on Nexus 4 -puhelin, joka on tuettujen laitteiden joukossa. Haasteena tulee siis olemaan Windows 8.1 -kannettavan saattaminen yhteistyökykyiseksi Netgearin kanssa.

Netgear peustuu Miracast-tekniikkaan, jota on haukuttu urakalla verkossa. On peräti omituista, että Miracast kompastelee pahasti heti alkuunsa. AppleTV ja Chromecast toimivat paljon paremmin. Olen kokeillut noita kahta laitetta ja Netgeariakin kohta. Pääsen kohta vertailemaan!

Toivottavasti neuvotteluhuoneissa päästään pian eroon siitä ikuisesta VGA-johdosta. Kun akkukestotkin ovat nykyään kohtalaisia, kannettavasta ei lähde yhtään piuhaa ja silti kuva siirtyy taulutelevisioon tai heittimeen. Tulostuskin voi onnistua langattomaan printteriin. Kannatan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti