tiistai 31. joulukuuta 2013

Uusi vuosi merkitsee ensimmäisiä mainostuloja blogistani

Uuden vuoden aattona tehdään lupauksia ja niitä näyttää jo löytyvän ympäri verkkoa erilaisista uutislähteistä. Itselleni vuodenvaihde on merkityksellinen siksi, että silloin ylittyy ensi kertaa maaginen 70 €:n raja. Nimittäin mainostuloja on kertynyt blogistani tuon summan edestä. Google lupaa maksaa rahat tililleni tammikuun 2014 aikana. Odotan innolla vuotta 2014!

Ihan kokopäiväiseksi bloggariksi en voi ryhtyä. Sen verran pieni tuo rahavirta on. Blogin pitämisen hyvät puolet lasketaankin ihan toisella tavalla kuin euroissa. Kirjoittaminen tuo keskittymisen ja liittymisen tunteen. Voin kommentoida ihan vapaasti ajankohtaisia tietokoneasioita. Blogistani löydän ohjeita ihan itsellenikin, kun pitää säätää jokin tietokonejuttu uudestaan vuoden tauon jälkeen. Siinäpä syitä ja arvoja blogin pitämiselle.

Katssotaanpas sitten niitä tuloja. Suomessa ei yleensä puhuta palkoista. Tällä kertaa paljastetaan "kirjoituspalkkiot" ;D. 70 € ylittyy selvästi; n. 64 € + 18,70 €. Olen luvannut tarjota perheelleni sushit, kun Googlen rahat näkyvät pankkitililläni. Kiitokset lukijoille kuluneesta vuodesta ja kannustuksesta!

Tässä kuussa tähän mennessä 18,70 €

Marraskuun loppuun mennessä n. 64 e

Edit: 2.1.2014 saldo näyttää yli 83 €


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti