perjantai 19. syyskuuta 2014

iOS8:n voi asentaa iPhone 4S -puhelimeen - ei silti osaa siirtää puhelua edelleen iPadiin

Onko sinulla Applen iPhone 4S ja iPad Mini? Haluaisitko kokeilla, kuinka puhelin siirtää saapuvan puhelun iPadiin? Niin minäkin vaan se ei ole mahdollista, koska iPhone 4S ei tue ko. toimintoa.

Vaikka molempiin mainittuihin laitteisiin voi asentaa Applen uusimman mobiilikäyttöjärjestelmän iOS8:n, tarvitaan vähintään iPhone 5, jotta em. testin voi tehdä. Myöhemmin syksyllä on mahdollista asentaa suhteellisen uusiin Mac-tietokoneisiin OS X Yosemite, joka myös osaa vastaanottaa puheluja iPad Minin tapaan.

Olisihan se hienoa, että enää ei tarvitsisi erikseen etsiä puhelinta vaan puheluun voisi vastata tietokoneelta tai tabletista, sillä noiden laitteiden ääreltä meikäläisen löytää aika usein. Vaan se ei ole mahdollista minun tapauksessani. No, eipä minulla ole edes riittävän uutta Maccia, iPad Mini kyllä löytyy ja siihen asennan juuri iOS8-päivitystä.

Applella on sopivia tapoja kehottaa kuluttajia siirtymään uudempaan rautaan. Puheluun vastaaminen tietokoneen tai iPadin avulla käy hyvästä esimerkistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti