sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Optikolle lähtö joka tapauksessa - nytkö pitää hankkia Googlen lasit?

Taittoa kuulemma on silmissä jonkin verran. Optikolla pitää käydä. Sain lähetteen. Tähän asti olen pärjännyt ilman minkäänlaisia kakkuloita. Enkä haluaisia käyttää sellaisia.

Vaan kun Wearable eli puettava tietotekniikka tulee. Voisin kuvitella, että Googlen lasit puetaan päälle parin vuoden päästä aina, kun otetaan osaa johonkin tietotekniikkapainotteiseen konferenssiin. Samaan tapaan kuin tähän asti on näplätty puhelinta ja otettu kuvia diaesityksestä, lasit päässä hoidetaan hetken päästä omia hommia siinä esityksen lomassa.

Onks pakko? Eikö saa olla ilman? Kyllä se varmaan käy, että ihan paljaalla silmällä katsotaan esitystä. Sehän on vain luonnollista. Lasien suosio riippuu ihan siitä, millaisia sovelluksia ja neronleimauksia on tarjolla. En vaan kehtaa itse ainakaan Suomessa hokea "OK Google" yleisessä tilaisuudessa. Vai pitäisikö asia ratkaista niin, että "laitetaan ensin ne kännykät pois päältä tai ainakin hiljaiselle" ja sitten kaikki lausuvat sen Googlen rukouksen "OK Google"?

Onko se sitten Instrumentarium vai mikä ketju, joka saa myydä Suomessa Googlen laseja vahvuuksilla ja moniteholinsseillä kytkykauppana? Se on selvää, että pidän reppuni aina mukana ja repussa varavirtaa, sillä Googlen lasit jaksavat aikansa (max yksi työpäivä?) ja sitten akku pitää jälleen ladata. Taas meillä on yksi pienvirtalaite lisää. Ai olenko hankkimassa lasit, kun virtakin on jo valmiina. Kissan viikset! Mikäli hintaa on yli 100 €, niinkuin onkin, Google saa odottaa rahojani jonkun tovin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti