torstai 4. syyskuuta 2014

iWatch tarvitsee iPhone 6:n kaverikseen? Liian kallis paketti useille?

Mikäli ensi viikolla 9.9.2014 nähdään Applen iWatch, kysyn, miten sitä on tarkoitus myydä. Varmasti käy niin, että kello on kallis ja siten monen ulottumattomissa. Tämä on tottakai tarkoituskin. Kun iWatch vilahtaa jonkun hihasta, tuijottelijoissa löytyy ja kavereita kerääntyy ympärille. Vain harvalla tulee olemaan mahdollisuus nauttia iWatchin kaikista ominaisuuksista. Nimittäin kellon kaveriksi *tarvittaneen iPhone 6*. Otaksun näin.

Minun mielestäni Apple tulee myymään kelloansa uuden puhelimen mukana pakettihintaan. Veikkaan hinnaksi noin tuhatta euroa. Entäs kytkynä? Ehkä sellainenkin saattaisi tulla kysymykseen. En lähde veikkaamaan kuukausihintaa, joka pitää suorittaa esim. operaattorille. Suolainen se lukema joka tapauksessa tulee olemaan.

Olisi katastrofi, jos iWatch ei myisikään kunnolla. Näinhän kävi iPhone 5C -mallille. Vaan nyt on kysymyksessä ihan erilainen laite. Jos kello ei myy, se tarkoittaa, että Apple ei olekaan innovatiivinen firma. Niin no, kirjoitan tätä juttua Pebble ranteessa. Mikäs se sitten on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti