sunnuntai 3. helmikuuta 2013

4G-verkkoa etsimässä

Nokia Lumia 920 on Saunalahden asetusten mukaisesti asetettu. 4G-verkko on vilahtanut näkyvillä sisätiloissa Helsingissä puhelimen ruudulla yhden kerran parin minuutin ajan. Kyllähän tälläkin elää jo koko loppuvuoden, kiitos vain!

Sain tietää Saunalahden Palstan keskusteluissa, että mokkulat ja reitittimet ovat herkempiä kuin matkapuhelimet. Niinpä 4G ei välttämättä kuulu juuri koskaan, vaikka siitä maksankin. Tuohon ajatukseen toki varauduin, koska Lumia 920 on niitä ensimmäisiä 4G-puhelimia. Jos sekä verkot että puhelimet olisivat toimineet "kuin elokuvissa" niin ihmehän se olisi ollut. Ennustan, että asiasta keskustellaan viimeistään kuluvan vuoden aikana mediassa. Missä 4G luuraa?

On mentävä ulos etsimään 4G-verkkoa, sanovat. Jaa? Viihdyn talvella suureksi osaksi sisällä. Ehkäpä keväällä intoudun ajelemaan polkupyörällä ympäri Helsinkiä ja etsimään kadonnutta verkkoa. Minkä ihmeen auki taitetun limsatölkin käärisin puhelimen ympärille, että kuuluvuus paranisi? Ei kai sitä voi sentään operaattorilta vaatia lisää kuuluvuutta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti