lauantai 23. helmikuuta 2013

Mk808 -tulitikkuaski-PC tulossa kokeiluuni

Päätin sitten kokeilla tulitikkuaskin kokoista Android-pohjaista tietokonetta, joka liitetään TV:n HDMI-liitäntään. Näistä on varoiteltu. Mutta hinta on houkutteleva ja voihan niinkin käydä, että laite on jopa toimiva. Haen tämän *käytetyn* laitteen huomenna sunnuntaina 24.2 omistajalta. Sitten vasta saan otettua kuvia.

Ennestään TV:ssä on jo kiinni Apple TV -mediatoistin. Se osaa vain YouTuben ja Netflixin. Lisäksi laite toistaa iPadin ja iPhonen videot langattomasti. Mk808 on enemmänkin ihan oikea tietokone. Olen kokeillut ajella Androidia minikannettavassa ja hyvinhän se toimi. Niinpä odotukset ovat korkealla. Mm. www-selain on ollut pitkään haussa televisioon. Apple TV ei tarjoa selainta.

Mikäli olohuonekäyttöä ajatellaan, tarvitaan langaton näppäimistö ja hiiri. Voi olla, että teen Mk808:sta ennemminkin ihan tavallisen PC:n. Katsotaan nyt. Moni on ollut pettynyt tulitikkurasia-PC-koneisiin. En kaipaa mitään ihmeellisiä vauhteja. Jos vain YouTube toimisi ja myös www-selain niin siinähän sitä olisi jo riittävästi.

Edit: tässä tämä mun mk808 nyt on:


2 kommenttia:

  1. Miten on toiminut? Lisävinkkejä? :)

    VastaaPoista
  2. Aika hidas se gigainen ARM on Androidilla. PicBuntu on kuulemma nopeasti, mutta työläs asentaa. Sinänsä laite on kyllä pysynyt hyvin minulla pystyssä, kun kaatumisistakin on raportoitu.

    VastaaPoista