keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Päivitin iPod 4th gen -soittimeen iOS 6.1 -version - hyvin meni

Minulla on työpaikan kautta käytössäni iPod 4th gen -soitin. Päivitin wlan-verkon kautta käyttöjärjestelmän. Ongelmia ei esiintynyt ja nyt soittimessa on iOS 6.1.

En hakenut etukäteen mitään tietoa siitä, mitä uusia ominaisuuksia iOS 6.1 tuo. En huomannut juuri minkään muuttuneen iPodissa, joka ei varmaankaan ole se paras laite eri iOS-versioiden vertaamiseen. Voi olla, että iPod 4th gen ei tule ikinä enää saamaan joskus tulevaisuudessa julkaistavaa iOS 7 -versiota.

Onneksi iOS sentään jaetaan ilmaiseksi. En kyllä ala maksaa siitä mitään, jos rahaa alkavat pyytää. Päivitystahti on aika tiuha. Koko ajan saa olla vahtimassa, että soittimessa on riittävästi tilaa ja että musiikkitiedostot säilyvät soittimessa, kun päivityksiä ajetaan. iPodin voisi periaatteessa jättää jopa päivittämättä, mutta olen jo monta kertaa halunnut kokeilla nimeomaan iPodin avulla, kuinka uusi iOS latautuu ja tuleeko päivityksessä ongelmia. Toki myös lukemalla keskustelupalstoja saa tietää, meneekö esimerkiksi joku iPhone jumiin tms., kun päivittää puhelimen.

iOS on nyt 6.1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti