torstai 14. helmikuuta 2013

Langaton lataus iPhone 4:llä

Poimin netistä kirpputorilta tyttären iPhone 4:lle edullisen suojakuoren, joka mahdollistaa langattoman latauksen. Nyt pitäisi vielä löytää vaikkapa Nokian langaton laturi, jotta pääsen kokeilemaan iPhonella lataamista. Voi se olla merkiltään myös Philips.

Onko tuo langaton lataaminen niin ihmeellistä? Miksi ei voida jatkaa niinkuin ennenkin eli piuha kiinni seinään ja kännyyn? Mielestäni langaton lataus on edistystä. Olen elänyt elämäni sähkön aikakaudella ja aina on pitänyt huolehtia piuhoista. Nyt vihdoin pääsee vähän helpommalla. Minun perusteluni langattomalle lataukselle on sen tuoma helppous tai kätevyys. Kannatan myös Spotify-ohjelmaa. En jaksa penkoa levyjä. Sitäkin tein aikanaan tarpeeksi.

Tyttärellä on tapana jättää iPhone 4 lataamatta. Sitten ihmetellään, kun kukaan kaveri ei soita. Langaton lataaminen voi madaltaa puhelimen lataamiskynnystä :D. Kohta muutamme ja pääsen opettelemaan induktiolieden käyttöä. Se tarkoittaa myös erään sortin langatonta lataamista. Myös sähköhammasharjojen lataaminen tapahtuu langattomasti. Arjessa siis on jo käytössä useita muitakin käytännön lataussovelluksia kuin vain tuo puhelin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti