keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kännyköiden käyttöliittymät ovat niin last season - koe Googlen älylasien UI

Google latasi YouTubeen lisää videomateriaalia siitä, millaiselta tulevien kyseisen firman älylasien käyttöliittymä näyttää. Katso siis ao. video.


Itselläni kun alkaa olla ikänäköä niin pohdin, kuinka mahdan selvitä tuollaisten lasien kanssa. Kun pitäisi hahmottaa tuo ihan tavallinen fyysinen ympäristökin. Siihen sitten laitetaan vielä päälle yksi alati vaihtuva informaatiokerros. Uuh, kun ajaa Lidlin ohi, niin hevosenliha... tai muut mainokset senkuin vilahtelevat suorastaan silmissä. Entäs, jos joku kaappaa joko ne minun lasit tai palvelun, josta informaatio vierii laseille? Saan silmille jotain puppua?

Google toivoo saavansa ihan lähitulevaisuudessa osan tuloistaan kyseisten lasien avulla. Tämä tarkoittaa ei pelkästään laseja vaan kaikkea lasien ympärille rakennettua liiketoimintaa. Google hei, missäs lämpötiloissa laseja voi käyttää? Ei kai vaan nämä ole niitä samoja kehveleitä kuin Applella...?

1 kommentti:

  1. Täytyy sanoa että idea on kyllä hyvin mielenkiintoinen, kun kunnon innovaatiokärpäinen puree tuohon laitteeseen, mahdollisuudet on rajoittamattomat. Ja noi kuvatut videot kyllä aika jännittävän näköisiä FPS. :)

    VastaaPoista